Goede service en kwaliteit geleverd

Duidelijke website. Netjes dat er gebeld werd dat de bestelling een dagje vertraagd was. Goede service en de prints zijn netjes verpakt afgeleverd.

EmmenPersoonlijk en super servicegericht

Ik ben ontzettend blij met FineArt Printing Naarden. Ik laat art prints van mijn schilderijen maken en na even zoeken kwam ik hier terecht. De service is echt uitmuntend! Je wordt heel persoonlijk geholpen en er wordt goed met je mee gedacht naar wat passend is bij jouw wensen en situatie. De kwaliteit van de prints en producten is geweldig, beter krijg je het niet. Bestelling is snel klaar en ook bij spoed helpen ze graag. Ze nemen de tijd voor hun klanten, waardoor het ophalen van een bestelling een feestje op zich is. Ook bieden ze nog een stukje extra service met certificaten en evt. aanpassing van bestanden. Ik wil nooit meer ergens anders heen. Bedankt Arjan en Dick!

AmsterdamBetrokken en snel!

Er wordt goed meegedacht voor passende oplossingen.

BussumPerfect werk!

Maken van mijn werk echte kunstwerken. Goed geprint op mooi papier. Perfect verpakt. Denken met je mee!

BUSSUMI love it!

Again great quality of the giclée art print, beautiful papers, colors are perfectly matched and all together professionally and securely prepared for sending. Thank you! Definitely go-to-place for all high quality prints, I recommend it to everyone.

HilversumSnel en prachtige kwaliteit

Mijn bestelling werd snel geleverd en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit. Ik had gekozen voor verschillende papiersoorten om te zien op welk papier mijn werk het beste uit zou komen, maar alle prints zien er boven verwachting mooi uit. De kleuren zijn prachtig, de prints zijn haarscherp. Kortom: ik ben er superblij mee!

DidamTop kwaliteit, top service.

Ik word altijd erg blij van de prachtige afdrukken en lijsten van FineArt Printing. Ze zijn snel, professioneel en vakkundig. Aandacht voor elk individuele werk of het nou 1 afdruk van 20×30 is of 20 van 60×40. Snelheid en kwaliteit is een zeldzaam ding. Het is vaak of snel of van hoge kwaliteit.

Goed werk mannen. Ik hoop dat ik in de toekomst nog veel bij jullie mag bestellen.

OpeindeUitstekende kwaliteit.

Heb nu meerdere malen wat eigen werk laten drukken. Elke keer is het eindresultaat perfect.

EindhovenHelaas zitten er strepen in mijn prints.

Teleurstellend

Reactie van het bedrijf

Beste Sanne,

Dit niet is wat hoort bij de kwaliteit die FineArt Printing Naarden levert en voor staat. Dit had nooit op deze manier onze deur uit mogen gaan. Onze excuses hiervoor.

Wij sturen graag nieuwe prints op, maar na ons mailwisseling en telefonisch contact begrijp ik dat je geen gebruik wilt maken van deze oplossing.

Wij hopen toch dat je in de toekomst onze service nog eens zou overwegen.

Vriendelijke groet,
Arjan

FineArt Printing Naarden

SchiedamTestprints waren tóp!!

Heb een aantal verschillende papiersoorten getest om mijn aquarellen en pentekeningen op af te drukken. Van sommige papiersoorten kon je niet eens zien dat het een print was. Echt een FineArt Print dus!
Ook de verpakking en de verdere afhandeling waren zeer professioneel.

Hilversum

39 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10