WIJ PRINTEN UITSLUITEND MET ONZE 2 EPSON SURECOLOR P20000

Buitengewoon nauwkeurig en snel afdrukken

Buitengewoon nauwkeurig en snel afdrukken

Dankzij zijn combinatie van superhoge afdruksnelheden met de vertrouwde superieure kwaliteit, is de SC‑P20000 ideaal voor nauwkeurige, kwalitatief hoogwaardige grootformaatfoto’s, marketingmateriaal, informatieborden en veel meer.

Deze printer is voorzien van vele innovatieve technologieën en functies die ze zowel handig als gebruiksvriendelijk maken.

Cameragestuurde precisie

De SC‑P20000 gebruikt de allernieuwste cameragestuurde papierstabilisator en een nieuwe MicroTFP-printkop om op zeer hoge snelheid uiterst precieze afdrukken van professionele kwaliteit te maken.

Cameragestuurde precisie
UltraChrome Pro-inktset met 10 kleuren

UltraChrome Pro-inktset met 10 kleuren

Om de verwachte hoge kwaliteit en duurzaamheid te leveren, heeft de SC‑P20000 een aantal elementen die nauwkeurigheid, precisie en betrouwbaarheid waarborgen.

Voor uitstekende kleurweergave wordt gebruik gemaakt van een nieuwe UltraChrome Pro-inktset met 10 kleuren, die keer op keer geweldige afdrukken levert. De zwarttonen zijn rijker en dieper dankzij de nieuwe matte en glanzende zwarte inkt met hoge dichtheid.

De nieuwe structuur van de printkop veroorzaakt minder trillingen en zorgt voor nauwkeurigere druppels en pixelplaatsing. Voor consistente kwaliteit zonder dure uitbreidingen beheren wij de kleurweergave eenvoudig met Epson Colour Calibration.

EPSON ULTRACHROME PRO INK

Een nieuwe Epson UltraChrome Pro 10-kleuren inktset levert consistent geweldig mooie afdrukken. De zwarttinten zijn diep en natuurlijk, dankzij de nieuwe Photo- en Matte Black-inkten. Een betere gradatie met minder korreligheid wordt bereikt dankzij K4-technologie en Multi Size Droplet Technology (MSDT).

PRECISIONCORE-TECHNOLOGIE

PrecisionCore levert drastische verbeteringen wat betreft snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie.

EPSON UltraChrome PRO ink
PrecisionCore

FineArt Print Naarden is onderdeel van PosterFrameFix

Lijstenmakerij + printservice